Mandagsfjer

Mandagsfjer


Mandagsfjer er Viby Badminton Klubs tilbud til unge voksne som gerne vil have støvet ketcheren af eller har lyst til at prøve kræfter med badminton som nybegynder. Holdet er primært målrettet unge i alderen 20-30 år, som både ønsker at spille badminton, få motion og ikke mindst have noget socialt samvær med ligesindede. I hver træning vil der være et kortere teknisk fokus (slagteknik, benarbejde eller kamptaktik) efterfulgt af småspil og badmintonkampe. Niveauet på holdet er ”begynder – let øvede”.

 

Vi har to hold hver mandag. Det første hold er fra 18:00-19:00 og det andet hold er fra 19:00-20:15. Det hele foregår i Viby Badminton Klub. 

 

Udover træningen vil der blive arrangeret en intern turnering samt en turnering i samarbejde med en samarbejdsklub, som har hold lignende Mandagsfjer.

 

Sæson 2023/24

Trænerne i denne sæson er Jeppe Helenius og Arna Karen Jóhannsdóttir.  Hvis I ønsker yderligere information eller har spørgsmål til holdene, er I velkomne til at kontakte Jeppe.

Sæsonen i år starter i starten af september 2023 og prisen for at deltage på Mandagsfjer i sæson 2023/24 er 600 kr. pr. halve sæson.


Vi har mulighed for at tilbyde prøvetræning. Skriv til Jeppe for tilmelding til prøvetræning. Der er også ledige pladser på holdet.


Vi glæder os til at byde jer velkommen i Viby Badmintonklub.

.

Træner

 

Arna Karen Jóhannsdóttir


Telefon: 27 51 99 29

Mail: arnakarenj@gmail.com

 

 

Træner


Jeppe Helenius

Telefon: 53 34 03 25

Mail: jeppehele9us@gmail.com