Viby badminton klub

Ungdom

Viby Badminton Klub har en stor og velfungerende ungdomsafdeling. Vi har spillere på alle niveauer lige fra Miniton-nybegyndere til spillere i mester- og eliterækkerne.  

Vi satser på talentudvikling og har derfor tilknyttet en trænerstab med stor teoretisk og praktisk erfaring samt en fantastisk evne til at omsætte viden til praktisk læring for hver enkelt ungdomsspiller - tilpasset den enkeltes niveau, behov og temperament.

Aktivitetsniveauet i VBK er højt og vi deltager i både holdturnering og individuelle turneringer. Vi arrangerer selv stævner i alle aldersklasser, og i påsken afholder vi vores store traditionsrige Aros Junior Cup. Endelig har vi fællestræninger i de fleste ferier og arrangerer også ekstra træningssamlinger.

Vi lægger stor vægt på at dyrke holdånden, og vi holder en række arrangementer i løbet af sæsonen, hvor vi mødes udenfor banen og lærer hinanden bedre at kende.

Har du lyst til at spille badminton i Viby Badminton Klub så kontakt cheftræner Kristian Sørig (se kontakt oplysninger HER) og aftal hvornår du kan komme og prøve at træne med på et af vores hold.

 

 

 

 

 

 


Det sker i hallen

 

Nyheder

Nyheder og stævneresultater kan ses på klubbens facebookside. Hvis du har billeder fra stævner eller andet kan de sendes til M: 20369617.

De seneste stævneresultater, oprykninger og holdkampsresultater fra VBK kan altid ses her og bliver løbende bragt på FB

Følg VBK på Facebook

Rabat hos INsport

VBK har en sponsoraftale med INsport, der giver medlemmer af VBK 20% på alle ikke i forvejen nedsatte badmintonvarer.

Du skal bare oplyse, at du er medlem af VBK, når du handler i INsport.

 

Databeskyttelse

Vi opfylder persondataforordningen, og vores privatlivspolitik kan rekvireres ved henvendelse til vores kasserer: Niels Pedersen på mail: npa@mail.dk