Viby badminton klub

Klubmesterskaber

Traditionen tro afholder seniorafdelingen hvert år klubmesterskaber. Turneringen er naturligvis prestigefuld, men der er også plads til masser af sjov og leg, idet klubmesterskaberne de seneste år har indeholdt tvister af forskellig karakter. Turneringen er for alle klubbens seniorspillere, uanset niveau. Turneringen afsluttes som regel med fællesspisning og dans.  

Opstartsweekend

Denne weekend er sæsonens første, officielle, sociale begivenhed. Den markerer indledningen til sæsonen og signalerer, at træningen og turneringsplanen for alvor begynder. Weekenden indeholder en masse gode timer i hallen, en social event, hvor vi bevæger os ud af badmintonhallen. Sidste år havde vi f.eks. et par timer i et dansestudie, hvor spillerne lærte tricks til senere på aftenen. 

Julefrokost

Julefrokosten må siges, at være fyldt med ritualer i Viby Badminton Klub. Spillerne har for vane at komme festklædte og en sand julemiddag plejer at danne ramme om et hyggeligt selskab. Underholdningen varierer fra år til år, og der er altid basis for et godt grin.

Afslutningsweekend

Denne weekend har samme karakter som opstartsweekenden. Den markerer modsat sæsonens afslutning i forlængelse af klubmesterskaberne. Weekenden bruges på at spille klubmesterskabernes finalerunder, og i år var der således mulighed for at oddse på vinderne. Weekenden afsluttes med en opsamling på sæsonens resultater og bedrifter i en social sammenhæng. 

 

 

 

Vinterferien


Det sker i hallen


Nyheder

Nyheder og stævneresultater sendes til:

anitabenjaminsen00@gmail.com

 

Den 14. og 15. juni 2014

Ved Nordjylland Mariagerfjord Games fik Magnus K. Mikkelsen og Joachim Lauridsen en 2. plads i HD i U15A. Magnus vandt desuden en 2. plads i MD og 3. plads i HS.

Magnus er dermed rykket i U15M Smil

 U15A: Magnus K. Mikkelsen 2. i HD+2. i MD og 3. i HS
 U15A: Joachim Lauridsen 2. i HD + 3. HS                      U15M: Julie Jensen 1. i DD + 1. i MD

STORT TILLYKKE Smil

 

Oliver Cup Hamborg i Pinsen 2014

Flere  Viby spillere har repræsenteret Midtjylland ved Oliver Cup i Hamborg i Pinsen. Viby leverede følgende individuelle resultater og bidrog dermed til at sikre Midtjylland den samlede sejr som mest vindende hold.

 U11: Christian Kjær: 1. i HS, HD + MD
 U13: Andreas. G. Mathiesen: 1. i HS + 2. i HD            U13: Casper Thyrring 2. i HD
 U13: Nanna Lindholm Holst 2. i DD + 3. i MD              U13: Caroline Lemming: 2. i DD + 3. i DS
 U15: Cecilie Skadjær: 2. i MD                                          U22: Rasmus Tophøj 1. i HS + 2. i HD    

STORT TILLYKKE Smil                 

 

 

HOLDKAMPE - ungdom

Se altid de nyeste resultater og beretninger fra ungdomsholdkampe her

Følg VBK på Facebook

Rabat hos INsport

VBK har lavet en sponsoraftale med INsport, der giver medlemmer af VBK 20% på alle ikke i forvejen nedsatte badmintonvarer.

Du skal bare oplyse, at du er medlem af VBK, når du handler i INsport.