Viby badminton klub

Klubmesterskaber

Traditionen tro afholder seniorafdelingen hvert år klubmesterskaber. Turneringen er naturligvis prestigefuld, men der er også plads til masser af sjov og leg, idet klubmesterskaberne de seneste år har indeholdt tvister af forskellig karakter. Turneringen er for alle klubbens seniorspillere, uanset niveau. Turneringen afsluttes som regel med fællesspisning og dans.  

Opstartsweekend

Denne weekend er sæsonens første, officielle, sociale begivenhed. Den markerer indledningen til sæsonen og signalerer, at træningen og turneringsplanen for alvor begynder. Weekenden indeholder en masse gode timer i hallen, en social event, hvor vi bevæger os ud af badmintonhallen. Sidste år havde vi f.eks. et par timer i et dansestudie, hvor spillerne lærte tricks til senere på aftenen. 

Julefrokost

Julefrokosten må siges, at være fyldt med ritualer i Viby Badminton Klub. Spillerne har for vane at komme festklædte og en sand julemiddag plejer at danne ramme om et hyggeligt selskab. Underholdningen varierer fra år til år, og der er altid basis for et godt grin.

Afslutningsweekend

Denne weekend har samme karakter som opstartsweekenden. Den markerer modsat sæsonens afslutning i forlængelse af klubmesterskaberne. Weekenden bruges på at spille klubmesterskabernes finalerunder, og i år var der således mulighed for at oddse på vinderne. Weekenden afsluttes med en opsamling på sæsonens resultater og bedrifter i en social sammenhæng. 

 

 

 

Vinterferien


Det sker i hallen


Nyheder

Nyheder og stævneresultater sendes til:

anitabenjaminsen00@gmail.com

 

Påskestævne i Rønde 2014

I Rønde vinder Viktor Peterslund Edlefsen 2. plads i HD:

 U13M: Christian Faust Kjær 1. i MD                                U13M: Viktor Peterslund Edlefsen 2. i HD                        U19A: Mathias Benjaminsen 2. i HD

 STORT TILLYKKE Smil

 

12. og 13. april  2014

I Hinnerup vinder:

U11B: Valdemar de Thurah 1. i HS

Dermed er Valdemar rykket op i U11A!

STORT TILLYKKE Smil

 

5. og 6. april  2014

3 x 3 til Christian i Nr. Aaby:

U13M: Christian Faust Kjær 3. i HS + 3. i HD + 3. i MD     

I Tilst blev det også til flotte resultater i U11:

 U11A: Nicki Sjerslev Christensen 2. i HS + 1. HD  U11B:Valdemar de Thurah 1. i HS + 1. i HD                    U11B: Anton Lindbjerg 1. i HD                                        U11C: Marcus Kirkensgård 1. i HS                                U11C: Carl Bech-Nielsen 2. i HD

 STORT TILLYKKE·Smil

29. og 30. marts  2014

I Farsø vinder Christian Faust Kjær 2. plads i HS og 3. plads i HD:

 U13M: Christian Faust Kjær 2. i HS+3. i HD                    U17A: Jacob Marcus 1. i HD og 2. i HS              

STORT TILLYKKE Smil

 

HOLDKAMPE - ungdom

Se altid de nyeste resultater og beretninger fra ungdomsholdkampe her

Følg VBK på Facebook

Rabat hos INsport

VBK har lavet en sponsoraftale med INsport, der giver medlemmer af VBK 20% på alle ikke i forvejen nedsatte badmintonvarer.

Du skal bare oplyse, at du er medlem af VBK, når du handler i INsport.